2Generations invites

Edwin Evers Band en Pete Philly op openluchtconcert bij de Haarlemse Veerplas.

Op zaterdag 1 september vindt aan de Veerplas het allereerste openluchtconcert van 2Generations in Haarlem plaats. “Een uniek concert als afsluiter van de zomervakantie. Het wordt een Haarlems feestje aangevoerd door de populaire Edwin Evers Band, naast andere bekende artiesten en DJ’s. Kortom: een muzikaal spektakel voor iedereen.”


Naast Edwin Evers en zijn Band staat Nederlands bekendste remixer Ben Liebrand geprogrammeerd. Voor velen een bekende naam ook al doet hij sinds zijn emigratie naar Canada nauwelijks nog optredens in Nederland.

Ook Pete Philly keert na een periode van afwezigheid weer terug op het podium. Hij is vastbesloten om het Haarlemse publiek omver te blazen met zijn nieuwe sound. Daarnaast staan DJ’s Amir Charles en Barry Brand op de line-up en wordt de avond spectaculair afgesloten.

+++++++++

Kaartverkoop:
De officiële online voorverkoop is op 6 april om 12:00 met zeer aantrekkelijk geprijsde early bird tickets begonnen. De verkoop verloopt in een aantal fases; hoe langer je wacht met het aanschaffen van een ticket, des te hoger de prijs.

Fase 1: € 25,- (uitverkocht)
Fase 2: € 27,50 (uitverkocht)
Fase 3: € 29,50
Fase 4: € 32,50
Fase 5: € 35,-

++++++++++

> 1 groot podium aan de Veerplas
> kluisjes aanwezig
> food & drink volop aanwezig
> bij slecht weer overdekt
> Live registratie middels grote schermen
> 18+ (er kan om een legitimatiebewijs worden gevraagd)

 

Tickets kopenFoto's
Nieuws
  • Bezoekers bedankt voor wederom een geweldige editie! Er zijn een aantal gevonden voorwerpen, ben je iets verloren stuur ons dan een bericht
  • Tickets voor de 2Generations Winter Edition @SnowPlanet zijn verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen en online via… twitter.com/i/web/status/7…
  • RT @frisohuizinga: 'DJ Duck' van goede vriend Bas @2Generations is gestolen TIJDENS bekerwedstrijd Telstar-AZ. Wie doet nou zoiets? https:/…
  • RT @frisohuizinga: Opvallende 'DJ Duck' @2generations gestolen tijdens Telstar-AZ jutter.nl/opvallende-dj-…
  • Bezoekers bedankt voor een geweldige editie van #2Gen bij @VillaWestend. We hebben genoten van de sfeer en kijken uit naar volgend jaar!

  CONTACT Suikersilo Oost 21 | 1165 MS Halfweg
  T: +31(0)6 44 68 47 93 | E: info@exclusevents.nl

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte en schrijf je hier in!
  Inschrijven