Over ons

Over 2Generations

 • Feest voor jong en oud
 • Live-acts en DJ's
 • Meerdere zalen met divers entertainment

2Generations wordt sinds 2001 georganiseerd en is voor het eerst neergezet in de Theeschenkerij in Velsen zuid. Drie vrienden hebben al hun familie en kennissen uitgenodigd om de eerste uitverkochte editie van 500 personen mee te beleven. In 2002 startte initiatiefnemer Bas Dortmundt zijn eigen bedrijf Exclusevents en onder deze bedrijfsnaam wordt het evenement op diverse locaties in verschillende regio’s neergezet.

2Generations kent al 70 edities en heeft al meer dan 100.000 bezoekers getrokken. Veel artiesten hebben op de buhne gestaan:  Artiesten als George Baker, Lee Towers, Gibson Brothers, Trammps, Glennis Grace, maar ook DJ's als Gregor Salto, Erik E, DJ Jean: Ook Hans en Candy Dulfer hebben samen op het podium de naam 2Generations uitgedragen.

Door een ‘vaste’ formule van 2Generations te maken krijg je een helder concept dat staat waar de naam om draait: het verbinden van verschillende generaties door het neerzetten van feesten die qua programmering, productie en beleving altijd dezelfde uitstraling hebben.

de mensen

De drijvende kracht achter 2Generations is Bas Dortmundt. Hij is mede-eigenaar van het bedrijf Exclusevents in Haarlem en sinds kort trotse eigenaar van Brouwerskolkje Exclusief in Overveen.

Bas: “Nu 18 jaar verder zie ik hoe ‘volwassen’ 2Generations eigenlijk is geworden. We hebben veel bijzondere locaties aangedaan en nog meer bijzondere artiesten laten optreden. Het vergde enorm veel inzet om de productie iedere keer weer succesvol te laten verlopen. Samen met een vertrouwd en hecht team lukt het ons telkens weer om er iets bijzonders van te maken. En gelukkig: iedere keer zijn de reacties uitermate positief. Dit heeft me doen besluiten om 2Generations nog nadrukkelijker op de kaart te zetten. Niet alleen door het tijdig vooruit plannen van de komende feesten, maar vooral ook om 2Generations bvoor een bredere doelgroep te programmeren.”

Daar waar Bas de grote lijnen uitzet voor 2Generations, is hij op zoek gegaan naar een partner die niet alleen begeleidend is, maar ook toevoeging heeft als het gaat om creatieve ondersteuning. Hij vond in Robert Hoogduin de geschikte partner. Robert, eigenaar van een reclamebureau en evenementenbureau en een bekend gezicht in het uitgaansleven (als organisator en DJ) ziet dit als een welkome aanvulling op zijn expertise.

Robert: “Bas en ik hebben een paar jaar geleden na onze eerste kennismaking, veelvuldig brainstormsessies gehad over het organiseren van feesten en 2Generations in het bijzonder. Aangezien één van mijn leukste nevenactiviteiten de conceptuele- en organisatorische gedeelten van evenementen zijn, hoefde ik niet lang na te denken over het antwoord op de vraag of ik partner in 2Generations wilde worden. Het doel is om 2Generations op verschillende manieren breder op de kaart te zetten en het geheel dichter bij het publiek te brengen. 2Generations invites is daar al voorbeeld van.”

Exclusevents

2Generations is een product van Exclusevents.

Sinds 1995 bedenkt en organiseert Exclusevents creatieve business to business events en incentives. Meer informatie vind u op: www.exclusevents.nl

Agenda
  foto's
  contact

  CONTACT Exclusevents
  Brouwerskolkweg 5 | 2051 ED Overveen
  T: +31(0)6 44 68 47 93 | E: bas@exclusevents.nl

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte en schrijf je hier in!
  Inschrijven